ˆ
Zmiana wielkości treści
Zmiana kontrastu serwisu
WyłączWłącz skróty klawiatury
Zmień interlinię
Przejdź do strony głównej

Biuletyn Informacji Publicznej

Urzędu Marszałkowskiego Województwa Lubuskiego
  • Logo Biuletynu Informacji Publicznej
  • Godło Rzeczpospolitej Polskiej
ˆ

Ogłoszenia

Pobierz dane XMLDrukuj informację

Szczegóły informacji

Zawiadomienie o wyniku konkursu otwartego na wybór Operatora prowadzacego Lubuskie Centrum Winiarstwa w Zaborze

Niniejszy dokument jest wersją archiwalną.
Informacja ogłoszona dnia 2016-06-29 13:42:53 przez Agnieszka Chorążyczewska

Akapit nr - brak tytułu

Zawiadomienie o wyniku postępowania
 
dotyczy: ogłoszenia o konkursie otwartym na wybór Operatora prowadzącego Lubuskie Centrum Winiarstwa w Zaborze
 
Działając na podstawie pkt IX warunków udziału w konkursie Urząd Marszałkowski informuje, że unieważnia konkurs z przyczyn wystąpienia okoliczności wskazujących, iż realizacja przedmiotu niniejszego konkursu nie leży w interesie Województwa Lubuskiego
 
W wyniku przeprowadzonego konkursu złożona została jedna oferta firmy:
Krzysztof Fedorowicz
Łaz 65, 66-003 Zabór.
 
 
Celem konkursu było wyłonienie Operatora prowadzącego Lubuskie Centrum Winiarstwa w Zaborze, które zostało wybudowane w ramach projektu pn. „Lubuskie aktywne i turystycznie”, dofinansowanego z Lubuskiego Regionalnego Programu Operacyjnego na lata 2007-2013.
 
Operator miał za zadanie realizować w siedzibie Centrum zadania Samorządu Województwa Lubuskiego związane z celami ww. projektu „Lubuskie aktywne i turystyczne” określonymi w niniejszym ogłoszeniu.
 
Głównym zadaniem Operatora miało być prowadzenie obiektu poprzez realizację poniższych celów:
  • wspieranie, odbudowywanie oraz promowanie dziedzictwa kulturowego w zakresie tradycji winiarskich regionu i ofert kulturowo-turystycznych,
  • przyczynianie się jednocześnie do odrodzenia tradycji winiarskich oraz rozwoju enoturystyki,
  • propagowanie wyrobów regionalnych,
  • prezentowanie oraz promowanie dziedzictwa kulturowego lubuskiego winiarstwa poprzez zapewnienie zaplecza kulturalno-szkoleniowego,
  • prezentowanie oraz promowanie dziedzictwa kulturowego lubuskiego winiarstwa poprzez zapewnienie usług gastronomicznych.
« powrót do poprzedniej strony